1200 g köttfärs
2 hackade gula lökar
1 stor brk svamp ca 400 g
2 påsar tacokrydda
4 dl vatten
1 brk tacosås
3 dl creme fraiche
200 g philadelfiaost med vitlök och örter
1 brk krossade tomater ca 400 g
3 dl grädde
ca 500 gr riven ost
Gör så här
Bryn köttfärsen i stekpannan med en klick smör tills den fått färg. Fräs på löken i en annan stekpanna tills den blivit mjuk. Tillsätt tacokrydda och vatten i köttfärsen och låt koka ihop i ca 5 min. Tillsätt övriga ingredienser utom den rivna osten. Låt puttra i 15 till 20 minuter så det gå mojja ihop sig ordentligt.
Ta fram en form som är ca 25x35 cm och häll upp lite av såsen från köttfärsen i botten sen lägger du på lasangeplattor, köttförs, riven ost och lasangeplattor ca 3 varv. Avsluta med köttfärs osså strör du rikligt med riven ost på. In i ugnen i ca 30-40 minuter på 225 grader. Servera med sallad
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar